Volledig scherm
© Thinkstock

Meisje (3) uit Roosendaal weer terug na ontvoering

ROOSENDAAL - Een meisje uit Roosendaal is vrijdagavond korte tijd ontvoerd geweest door haar vader. Het meisje is na enkele uren door de politie weer met de moeder herenigd.

De 25-jarige vader had rond 21:45 uur ruzie met de moeder gekregen en nam het meisje mee in zijn auto. Bij de ruzie heeft de man de moeder mishandeld en twee andere mensen bedreigd met een scherp voorwerp.

De politie ging daarna direct op zoek naar de dader die met onbekende bestemming was vertrokken. Agenten troffen de man en het meisje tegen middernacht aan op een parkeerplaats langs de A58 nabij Oirschot.

Onderhandelaars
De politieagenten konden de man in eerste instantie niet overtuigen om het meisje aan hen te geven. Daarop werden speciale onderhandelaars ingeschakeld. Hun inzet bleek uiteindelijk toch niet nodig. De ontvoerder besloot na enkele minuten om het meisje toch over te dragen.

De man is aangehouden en zit nog vast. Hij wordt vandaag verder gehoord over de zaak. Ook worden aangiftes opgenomen van de twee getuigen die door de man bedreigd zouden zijn. 

poll

Nederland moet zich niet mengen in het conflict tussen Turkije en de Koerden.

Nederland moet zich niet mengen in het conflict tussen Turkije en de Koerden.

  • Eens (72%)
  • Oneens (28%)
81 stemmen