Volledig scherm
© Tom van der Put

Medewerkster valt uit raam hotel Sutor in Breda: vrouw zwaargewond naar ziekenhuis

BREDA - Een medewerkster van hotel Sutor in de Catharinastraat in Breda is zondag rond 12.30 uur uit het raam gevallen. Het zou gaan om een familielid van de exploitant van het hotel. Volgens de politie was de vrouw aan het schoonmaken.

Het incident vond plaats aan de achterzijde van het hotel. Bezoekers van de kermis op het Kasteelplein hebben niets van het incident gemerkt. De vrouw is zwaargewond opgenomen in het Sint Elisabethziekenhuis in Tilburg.

De politie heeft het slachtoffer nog niet kunnen spreken. Wel is zeker dat er geen andere personen bij het incident betrokken waren. Een medewerkster laat weten dat de hotelexploitant geen reactie geeft.

  1. Eerherstel voor NAC met magistrale 0-2 zege op Feyenoord
    Overwinning

    Eerherstel voor NAC met magistrale 0-2 zege op Feyenoord

    Drie dagen na het bekerechec bij Achilles'29 verlaat NAC op een historische avond juichend de Rotterdamse Kuip. Een treffer van Giovanni Korte voor rust en een late treffer van invaller Thomas Enevoldsen waren voldoende om landskampioen Feyenoord in eigen huis te vloeren: 0-2. Na rust pas wist de ploeg van Giovanni van  Bronckhorst het veldoverwicht om te zetten in kansen. Kramer en Amrabat waren dicht bij de gelijkmaker, maar toen zelfs ook een strafschop niet besteed was aan Kramer lag de weg naar een Bredase zege wagenwijd open. Uiteindelijk loodste Feyenoord-doelman de gasten definitief dat pad op. Na zijn blunder was het voor Enevoldsen kinderspel om de 0-2 binnen te schuiven. Het eerste half uur was er eigenlijk maar één ploeg aan de bal. Op een voor het legioen veelbelovende eerste hoekschop na 44 seconden voetballen na kon Feyenoord haar overwicht echter geen moment omzetten in doelgevaarlijke daden. Een kopbal van Jan Arie van der Heijden (uit een corner) scheerde de lat. Bij de enige scherpe dieptepass van de Rotterdammers (op El Ahmadi) lag NAC-doelman Mark Birighitti in de weg. Veel dreigender was het 'offensief' van Feyenoord niet. 

poll

Prima dat Merkel waarschijnlijk weer de Duitse verkiezingen wint, dat zorgt voor stabiliteit

Prima dat Merkel waarschijnlijk weer de Duitse verkiezingen wint, dat zorgt voor stabiliteit

  • Eens (72%)
  • Oneens (28%)
701 stemmen