Volledig scherm
© Eldridge Pentury

Mannen naar de dokter na vechtpartij in Valkenbergpark Breda

BREDA - Twee mannen zijn in de nacht van zaterdag op zondag zodanig toegetakeld bij een vechtpartij in Breda dat zij naar de huisartsenpost moesten voor een medische behandeling. De politie is op zoek naar mensen die iets gezien of gehoord hebben van de mishandeling, die rond tien over half vier gepleegd werd in het Valkenbergpark. De politie heeft twee mensen aangehouden.

De vechtpartij vond plaats aan de rand van het Valkenbergpark, bij de ingang aan de Catharinastraat. Een groepje van drie personen, bestaande uit twee mannen (21 en 27) en een vrouw (23) waren in gesprek met elkaar. Ze kregen ruzie met twee passerende mannen (27 en 29 jaar), die via de Catharinastraat het park in kwamen. Gewaarschuwde agenten kwamen tussenbeiden en wisten de vechtende partijen te scheiden.

Gearresteerd
De twee passerende mannen werden gearresteerd op verdenking van mishandeling. De andere twee mannen moesten zich onder medische behandeling laten stellen. Zij hebben aangifte gedaan. De verklaringen over de aanleiding voor het geweld lopen uiteen. Het rechercheteam is daarom op zoek naar getuigen die mogelijk iets van het voorval hebben gezien.

Live Voetbal

home logo NAC BredaNAC
56'
0-1
PEC ZwolleZWO
away logo
home logo ExcelsiorEXC
19:45
Sparta RotterdamSPA
away logo
home logo VVV-VenloVVV
19:45
ADO Den HaagADO
away logo
home logo FC TwenteTWE
20:45
Roda JC KerkradeRJC
away logo

poll

Het is logisch dat de Raad van State achter het ingrijpen bij camping Fort Oranje staat

Het is logisch dat de Raad van State achter het ingrijpen bij camping Fort Oranje staat

  • Eens (86%)
  • Oneens (14%)
657 stemmen