Volledig scherm
© Taina Monteiro

Mannen maken ritje met hoogwerker, politie houdt man uit Bavel aan

BAVEL - De politie heeft, mede dankzij een alerte getuige, zondag rond 05.35 uur op de Roosbergseweg een 27-jarige man uit Bavel aangehouden omdat hij betrokken zou zijn geweest bij de diefstal(poging) van een hoogwerker.    

Een getuige belde de politie omdat hij zag dat drie jongemannen aan het rijden waren met een hoogwerker. De agenten troffen de wagen onbeheerd aan op de Lange Bunder. Een van de dienders zag in de omgeving op de Roosbergseweg een man lopen in een oranje jas. Hij had smeer aan zijn handen. Hij was onvast ter been en sprak met dubbele tong. De getuige bevestigde dat een van de daders een oranjekleurige jas aan had. Hierop is de man als verdachte aangehouden. Er wordt nog een onderzoek naar de mededaders ingesteld.

Schroevendraaier
​De eigenaar van de hoogwerker heeft aangifte gedaan. Hij had het apparaat voor werkzaamheden verhuurd aan de gemeente en geplaatst op de kruising Bolwergseweg / Lange Bunder. De hoogwerker was circa 50 meter verplaatst ook was de bak aan de mast naar beneden gehaald. Men was kennelijk met een schroevendraaier aan de gang geweest om de motor te starten.

poll

Het wordt de hoogste tijd dat iemand Donald Trump tot de orde roept

Het wordt de hoogste tijd dat iemand Donald Trump tot de orde roept

  • Eens (79%)
  • Oneens (21%)
328 stemmen