Volledig scherm
© Thinkstock

Mannen die slachtoffer helpen worden zelf in elkaar geslagen in Breda

BREDA - Twee mannen die in Breda een gewonde man te hulp schoten zijn daarna zelf mishandeld in Breda. Dat gebeurde rond half vier in de nacht van zaterdag op zondag in de Adriaan van Bergenstraat.

Die nacht zagen vier stappers een gewonde man op een parkeerterrein liggen. Twee van hen schoten de man te hulp. Terwijl zij hulp verleenden, stapten vijf mannen uit een auto. Zij begonnen de helpende mannen te slaan en te schoppen.

Ziekenhuis
De agressievelingen gingen er vandoor in de auto en lieten het viertal achter. De twee helpende mannen waren gewond. De politie en een ambulance werden gebeld. De gewonde mannen zijn naar het ziekenhuis gebracht. Het is bij de politie niet bekend wie het slachtoffer is dat gewond op het parkeerterrein lag.

Vertrokken
De man was vertrokken toen de hulpverleners aankwamen. Het onderzoeksteam zou graag in contact komen met deze persoon. De politie is een onderzoek naar deze zware mishandeling begonnen.

Het laatste nieuws op je mobiel of tablet bekijken? Nieuws via WhatsApp ontvangen of ons volgen op Facebook? Download de apps van BN DeStem of meld je aan voor andere digitale services.

poll

Onderwijsinstellingen die ontgroeningen toestaan moeten worden gekort op hun budget.

Onderwijsinstellingen die ontgroeningen toestaan moeten worden gekort op hun budget.

  • Eens (91%)
  • Oneens (9%)
120 stemmen