Volledig scherm

Man overleden na aanrijding met vrachtwagen op A58

BERGEN OP ZOOM - Een 32--jarige man uit Bergen op Zoom is zondagmorgen vroeg overleden na een aanrijding met een vrachtwagen op A58 richting Roosendaal.

De politiemeldkamer kreeg rond 00.30 uur een melding van een vrachtwagenchauffeur, welke bij het tankstation Wouwse Tol stond, dat een aanrijding had plaatsgevonden. De 27-jarige inwoner uit het Bulgaarse Stara Zagora meldde dat hij zojuist op de snelweg tegen een voorwerp of een dier was gereden. De vrachtauto had aan de voorzijde schade opgelopen.

Voorbijganger
Terwijl de agenten met de vrachtwagenchauffeur stonden te praten, kreeg de politiemeldkamer een melding dat een voorbijganger op de afslag naar Roosendaal/Breda/Dordrecht mogelijk een persoon in de berm zag liggen. Andere agenten gingen naar deze afslag en vonden een man. De 32-jarige inwoner uit Bergen op Zoom bleek ter plaatse te zijn overleden.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar dit bizar ongeluk. De complete afslag richting Roosendaal/Breda/Dordrecht werd afgezet. Het verkeer is omgeleid. Ter plaatse werd een sporenonderzoek ingesteld. De vrachtwagenchauffeur heeft een verklaring afgelegd.

poll

Van Gogh is wereldberoemd; terecht dat Brabant meebetaalt aan het terughalen van zijn werk.

Van Gogh is wereldberoemd; terecht dat Brabant meebetaalt aan het terughalen van zijn werk.

  • Eens (38%)
  • Oneens (62%)
1042 stemmen