Volledig scherm
© Thinkstock

Man met soft- en harddrugs aangehouden op carpoolplaats in Hoogerheide

HOOGERHEIDE - Surveillerende agenten hebben op de carpoolplaats in Hoogerheide, aan de Antwerpsestraatweg, dinsdagavond een 20-jarige man uit Halsteren aangehouden omdat hij in het bezit was van hard- en softdrugs. De carpoolplaats is een plek waarvan bekend is dar er zich regelmatig drugsdealers ophouden.

De agenten vonden dat de man zich nogal verdacht ging gedragen toen hij hun politieauto zag en besloten de man rond 19.00 uur te controleren. Op hun vraag of ze in de auto mochten kijken, gaf de man aan dat dit geen probleem was.

De agenten troffen in de auto een kleine hoeveelheid harddrugs, vermoedelijk amfetaminen, en een paar blokjes hasj aan. De man is aangehouden en overgebracht naar het bureau. Bij fouillering troffen de agenten ook nog wat hasj en hennep aan. Ook had de man een flinke hoeveelheid contant geld op zak.

Hij heeft een verklaring afgelegd en na overleg met de officier van justitie heeft de man een transactievoorstel gekregen. Hij moest 350 euro betalen en mocht daarna zijn weg weer vervolgen. Hij heeft afstand gedaan van de drugs.

Live Voetbal

home logo ADO Den HaagADO
RUST
1-1
Heracles AlmeloHER
away logo
home logo PEC ZwolleZWO
14:30
PSVPSV
away logo
home logo FC UtrechtUTR
14:30
ExcelsiorEXC
away logo
home logo FC GroningenGRO
14:30
VitesseVIT
away logo
home logo Roda JC KerkradeRJC
16:45
AZAZ
away logo

poll

Van Gogh is wereldberoemd; terecht dat Brabant meebetaalt aan het terughalen van zijn werk.

Van Gogh is wereldberoemd; terecht dat Brabant meebetaalt aan het terughalen van zijn werk.

  • Eens (38%)
  • Oneens (62%)
858 stemmen