Volledig scherm
foto ANP

Man in Breda opgepakt met stiletto en softdrugs in huurauto

BREDA - De politie heeft op maandag 8 juli rond vier uur 's nachts op de Haagweg in Breda een 28-jarige man uit die stad aangehouden nadat in de huurauto waarin hij reed softdrugs en een stiletto waren aangetroffen. Ook had hij ruim 1.500 euro aan contant geld bij zich. De drugs, het wapen en het geld zijn in beslag genomen. Er staat ook nog een boete van 132 euro voor de verdachte open.

Agenten zagen een auto rijden over de Haagweg in de richting van de Dijklaan. Ze vroegen het kenteken na en hoorden van de centralist dat het om een huurauto ging. Ze besloten daarom een controle in te stellen. De agenten roken vanuit de auto een sterke hennepgeur. De bestuurder vertelde dat er zojuist in de auto een joint gerookt was. De politie besloot een verder onderzoek in te stellen. 

Vakje
Er werd onder een stoel een zak met daarin enkele gripzakjes met hennep aangetroffen. Verder vonden de agenten in een vakje naast de stuurkolom nog een gripzakje met cannabis In het dashboard lag een stiletto. De verdachte ontkent dat de drugs van hem zijn. Er wordt een nader onderzoek ingesteld.

poll

Scholen moeten meer tijd maken voor begrijpend lezen en literatuur

Scholen moeten meer tijd maken voor begrijpend lezen en literatuur

  • Eens (97%)
  • Oneens (3%)
64 stemmen