Volledig scherm
Foto Christian Traets

Man afgetuigd door jongeren uit Oudenbosch bij winkelcentrum Roosendaal

ROOSENDAAL - Bij winkelcentrum Lindenburg in Roosendaal is woensdag aan het einde van de middag een 56-jarige man afgetuigd. De man moest naar het ziekenhuis, de politie heeft vijf mannen aangehouden in verband met de mishandeling. 

De politie kreeg tegen half zes de melding dat er een grote groep jongeren achter een oudere man aan zou zitten. Getuigen meldden dat daarbij ook knuppels gezien waren. Bij het winkelcentrum aangekomen zagen agenten een aantal betrokkenen wegrijden in twee auto's. Die wagens werden later op de Antwerpseweg aan de kant van de weg gezet.  De vijf inzittenden van een van de auto's zijn allemaal aangehouden voor openlijke geweldpleging.

Honkbalknuppel
Het zijn vier mannen uit Oudenbosch van 18,19, 20 en 22 jaar en een 21-jarige Rotterdammer. In de andere auto zaten ook vijf mannen. De politie heeft hun gegevens genoteerd. Een hondengeleidster heeft met haar hond de bosschages rond het winkelcentrum afgezocht. Daarbij zijn een honkbalknuppel en een andere slagwapen gevonden. Deze zijn meegenomen voor nader onderzoek.

Gezicht
Het slachtoffer liep verwondingen in zijn gezicht op. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie weet nog niet wat de aanleiding voor de mishandeling was. Zij onderzoekt de zaak. 

Poll

Ik weet zeker dat mijn wachtwoorden veilig zijn.

Ik weet zeker dat mijn wachtwoorden veilig zijn.

  • Eens (26%)
  • Oneens (74%)
825 stemmen