Volledig scherm
© Thinkstock

Man aangehouden voor rijden onder invloed in Hoogerheide

HOOGERHEIDE - In de Pasteurstraat in Hoogerheide is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 26-jarige man uit Hoogerheide aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed van alcohol en drugs.

De man vertoonde opvallend rijgedrag en dat viel surveillerende agenten op. Toen de man in de Pasteurstraat stopte en uit zijn auto stapte, werd hij aangesproken door de agenten. Het viel hen direct op dat om de man heen een alcohollucht hing. Daarom moest hij een blaastest doen.

Intussen werd op de bijrijderstoel een pot met enkele gripzakjes hennep en hasj gevonden, samen met een cannabisvermaler, enkele rookpijpen en vloei. Kennelijk werd het de man daarop te heet onder de voeten, want hij zette het ineens op een lopen.

Bloed
In eerste instantie leek het erop dat hij de agenten van zich af wist te schudden. Maar kort daarop kwam hij uit zichzelf toch weer teruglopen naar zijn auto. De man is vervolgens voor verhoor en nader onderzoek aangehouden.

In het bureau in Bergen op Zoom is bloed van afgenomen om vast te kunnen stellen in hoeverre hij onder invloed was van drugs en alcohol. De uitkomst hiervan is nog niet bekend. In afwachting daarvan mocht de man een paar uur later weer naar huis.

Live Voetbal

home logo FC UtrechtUTR
EINDE
1-7
PSVPSV
away logo
home logo AjaxAJA
EINDE
1-2
VitesseVIT
away logo
home logo FC GroningenGRO
EINDE
1-0
FC TwenteTWE
away logo
home logo VVV-VenloVVV
EINDE
1-1
PEC ZwolleZWO
away logo
home logo AZAZ
RUST
0-2
ExcelsiorEXC
away logo

poll

Prima dat Merkel waarschijnlijk weer de Duitse verkiezingen wint, dat zorgt voor stabiliteit

Prima dat Merkel waarschijnlijk weer de Duitse verkiezingen wint, dat zorgt voor stabiliteit

  • Eens (73%)
  • Oneens (28%)
920 stemmen