Volledig scherm
© Perry Roovers / MaRicMedia

Man (53) beschoten vanuit auto op Haagweg in Breda (video)

BREDA - Aan de Haagweg, net buiten het centrum van Breda, is zaterdagmiddag rond 18:00 uur bij kapsalon Umut voor de deur een man neergeschoten. Volgens omstanders gebeurde dat vanuit een zwarte auto die gelijk na de schietpartij de Rietmakerstraat in reed.

De politie meldt dat het zou gaan om een 53-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats in Nederland. Hoe ernstig de verwondingen zijn is niet bekend. De politie stelt een buurtonderzoek in naar aanleiding van het schietincident. Het is nog onduidelijk wie er voor het geweld verantwoordelijk is en wat de motieven waren.

De omgeving was afgezet tijdens het onderzoek. Op de stoep stonden pionnen op de plaatsen waar de kogelhulzen lagen. Er zou vier tot vijf keer op de man zijn geschoten.

Telefoonwinkel
De man kwam uit de richting van een telefoonwinkel lopen toen hij beschoten werd. Een zoon en een neef van de man zouden samen met hem met de ambulance mee gereden zijn naar het ziekenhuis.

Kabul
Klanten van het eveneens aan de Haagweg gelegen restaurant Kabul mochten van de politie niet naar buiten zolang het onderzoek in de straat nog bezig was.

"Tot overmaat van ramp hebben 35 mensen hun etentje geannuleerd", zei de eigenaar van restaurant Kabul, enige tijd nadat het incident had plaats gevonden.

Op de Haagweg in Breda is een man gewond geraakt nadat hij was beschoten.

Live Voetbal

home logo Sparta RotterdamSPA
RUST
2-2
ExcelsiorEXC
away logo
home logo AjaxAJA
14:30
FeyenoordFEY
away logo
home logo Willem IIWIL
14:30
FC GroningenGRO
away logo
home logo Heracles AlmeloHER
16:45
PSVPSV
away logo

poll

Zwartspaarders moeten hard worden aangepakt.

Zwartspaarders moeten hard worden aangepakt.

  • Eens (59%)
  • Oneens (41%)
1012 stemmen