Volledig scherm
ANP

Man (43) bijt Bredase agent in arm tijdens arrestatie

BREDA - Bij een aanhouding op de Heivlinder in Breda is een politieman vrijdagnacht rond 00:30 uur door de verdachte in zijn onderarm gebeten. De agent raakte hierbij gewond en moest zich in het ziekenhuis laten behandelen. Vermoedelijk zal hij een blijvend litteken aan de beet overhouden.

De agent en een collega waren afgegaan op een melding over een verdacht persoon. In een van de poortjes aan de Heivlinder troffen de agenten inderdaad een verdachte man aan.

Toen ze hem wilde aanspreken ging hij er echter als een haas vandoor. Na een achtervolging kregen de politiemannen de verdachte te pakken, maar die verzette zich hevig. Daarbij beet hij in de onderarm van een van de agenten.

De verdachte (43) is aangehouden voor deze zware mishandeling en tevens wordt uitgezocht wat hij mogelijk nog meer op zijn kerfstok had.

  1. Eerherstel voor NAC met magistrale 0-2 zege op Feyenoord
    Overwinning

    Eerherstel voor NAC met magistrale 0-2 zege op Feyenoord

    Drie dagen na het bekerechec bij Achilles'29 verlaat NAC op een historische avond juichend de Rotterdamse Kuip. Een treffer van Giovanni Korte voor rust en een late treffer van invaller Thomas Enevoldsen waren voldoende om landskampioen Feyenoord in eigen huis te vloeren: 0-2. Na rust pas wist de ploeg van Giovanni van  Bronckhorst het veldoverwicht om te zetten in kansen. Kramer en Amrabat waren dicht bij de gelijkmaker, maar toen zelfs ook een strafschop niet besteed was aan Kramer lag de weg naar een Bredase zege wagenwijd open. Uiteindelijk loodste Feyenoord-doelman de gasten definitief dat pad op. Na zijn blunder was het voor Enevoldsen kinderspel om de 0-2 binnen te schuiven. Het eerste half uur was er eigenlijk maar één ploeg aan de bal. Op een voor het legioen veelbelovende eerste hoekschop na 44 seconden voetballen na kon Feyenoord haar overwicht echter geen moment omzetten in doelgevaarlijke daden. Een kopbal van Jan Arie van der Heijden (uit een corner) scheerde de lat. Bij de enige scherpe dieptepass van de Rotterdammers (op El Ahmadi) lag NAC-doelman Mark Birighitti in de weg. Veel dreigender was het 'offensief' van Feyenoord niet. 

poll

Prima dat Merkel waarschijnlijk weer de Duitse verkiezingen wint, dat zorgt voor stabiliteit

Prima dat Merkel waarschijnlijk weer de Duitse verkiezingen wint, dat zorgt voor stabiliteit

  • Eens (72%)
  • Oneens (28%)
692 stemmen