Volledig scherm
BredaPhoto Wedstrijd FOTO Miek Weterings

Maak zelf een foto van BredaPhoto

BREDA - Zondag laatste dag BredaPhoto, mooie dag om foto's te maken. Ook voor de wedstrijd: Hoe beleef jij BredaPhoto? Die vraag staat centraal bij een fotowedstrijd die BN DeStem samen houdt met BredaPhoto. Als verwijzing naar het thema YOU heeft de wedstrijd de titel: 'You & BredaPhoto' gekregen.

Bezoekers van het Bredase fotofestival worden uitgedaagd om een iets van zichzelf en iets van BredaPhoto in één foto te vangen.

Selfie
Dat kan een selfie zijn voor één van de geëxposeerde foto's, maar ook iets volledig anders. Het moeten foto's opleveren die de jury verrassen met een andere kijk op de exposities. Foto's die de blik weten te vangen en misschien zelf leiden tot een heel andere kijk op BredaPhoto.

Meedoen kan tijdens de hele duur van het festival. Dus van 15 september tot en met 30 oktober. Alle inzendingen zijn te zien op www.bndestem.nl/bredaphoto

Winnaar
De winnaar krijgt een interview met zijn foto in BN DeStem en een ingelijste print van het artikel. De nummers twee en drie wachten een eervolle vermelding -met foto- in de krant.

Inzenden via: fotowedstrijd@bndestem.nl, maximaal 2 mb groot. Met naam, adres, leeftijd, telefoonnummer en mailadres.

Volledig scherm
donderdag opent internationaal fotofestival bredaphoto. inge hondebrink exposeert in 'greyhound-bus' de serie ' next stop palookaville' . links curator geert van eyck © -foto : ron magielse - pix4profs -
Volledig scherm
Volledig scherm
Volledig scherm

poll

De Kijkshop mag niet verloren gaan en moet een doorstart krijgen

De Kijkshop mag niet verloren gaan en moet een doorstart krijgen

  • Eens (40%)
  • Oneens (60%)
544 stemmen