Volledig scherm
© SXC

Luidruchtige man bedreigt restaurantgasten in Roosendaal met mes

ROOSENDAAL – Bij een horecagelegenheid aan de Rucphensebaan in Roosendaal is vrijdagavond een man opgepakt omdat hij klanten met een mes had bedreigd. De 41-jarige man uit Bergen op Zoom was kennelijk erg luidruchtig en daar werd door andere mensen iets van gezegd.

De man pikte dit duidelijk niet en pakte een mes waarmee hij de klanten bedreigde. Toen een medewerker van het restaurant vervolgens probeerde om de man de zaak uit te zetten bedreigde de man de medewerker ook. Uiteindelijk is het gelukt om de man de zaak uit te krijgen, maar hij bleef ook op de parkeerplaats mensen bedreigen en dreigende taal uitslaan. De politie werd gebeld.

Verdachte aangehouden
Aan agenten werd een signalement doorgegeven. Ook werd gezegd dat de man nu bij een andere man in de auto zou stappen en dat ze er vandoor gingen in de richting van de Antwerpseweg. Daar reed juist een hondengeleider van de politie. Hij gaf de auto een stopteken en daaraan gaf de bestuurder gehoor.

Zowel de bestuurder als de bijrijder zijn door de politie aangehouden, omdat op dat moment nog niet duidelijk was wie er verantwoordelijk was voor het uiten van de bedreigingen. In de auto werden geen wapens gevonden. Op het bureau bleek dat de 41-jarige bijrijder de bedreiger moest zijn en werd hij opgepakt. De andere man kon naar huis.

poll

PSV gaat het niet volhouden, Ajax wordt landskampioen

PSV gaat het niet volhouden, Ajax wordt landskampioen

  • Eens (51%)
  • Oneens (49%)
369 stemmen