Volledig scherm
© Tonnie Westerbeke.

Live Op Ons Plein in Bergen op Zoom op herhaling

BERGEN OP ZOOM - Achter Café ’t Slik is een pleintje. Zet daar een podium, rijd een bar buiten, boek vijf bands en je hebt Live Op Ons Plein. En als het regent, kun je gewoon met zijn allen naar binnen bij Marijn en Marijke Withagen, in ’t Slik en De Schorre. 

Het is de komende weken twee zondagen feest achter hun cafés, net als vorig jaar, steeds tussen 14.30 uur en 20.15 uur. De eerste keer, zondag 19 juni, met wat stevigere rockklanken, de andere keer, zondag 3 juli, met vooral popmuziek.

Live Op Ons Plein is min of meer een voortzetting van ‘t Slik Outdoor, het festival met voornamelijk coverbands dat Marijn Withagen, vóór PlaatPop, op het Wilhelminaveld organiseerde. Met betaalbare ons-kent- ons-bands en muziek die bij de cafés van Withagen past.

Gerockt kan er de eerste zondag worden op muziek van Nytrox, Frontaal, Duke John en de tribute bands Kiss Licks en 5150, die respectievelijk de hits van Kiss en Van Halen laten herleven. De tweede zondag is er de tribute band Dubbel D, met liedjes van De Dijk. Verder spelen er de formaties Code-5, Angelo & Friends, Sevenation en beleeft Bergen op Zoom de terugkeer van de band die louter muziek van eendagsvliegen speelt: One Day Flies. 

Een ticket kost per dag 6 euro in de voorverkoop. Op de dagen zelf betaal je 10 euro.

Info: www.cafetslik.nl

poll

Het enige dat tegen files helpt is een flinke economische crisis.

Het enige dat tegen files helpt is een flinke economische crisis.

  • Eens (49%)
  • Oneens (51%)
520 stemmen