Volledig scherm

Lions Woensdrecht vervult wensen uit de wensboom

HOOGERHEIDE - De Wensboom van Lions Club Woensdrecht Zuidkwartier wordt steeds bekender bij de inwoners van de gemeente Woensdrecht. De wensboom stond vanaf vrijdag 9 december tot vrijdag 6 januari voor het vierde jaar in de hal van het gemeentehuis in Hoogerheide.

In de wensboom konden kerstklokken met wensen worden opgehangen. "Vorig jaar waren er 24 wensen. Dit jaar hebben we 33 wensen uit de boom kunnen halen, hetgeen bewijst dat de wensboom steeds meer gaat leven", vertelt Henk Kielman, secretaris van de Lions. "Ook zijn we blij dat er niet al te veel onzinnige wensen zijn geuit".

Na de nodige bestudering van de wensen worden er dit jaar 11 wensen door de Lions vervuld. "Het feit dat we meer wensen in vervulling kunnen laten gaan is zeker mede te danken aan Kees Palinckx van restaurant Non Plus Ultra in Woensdrecht. Hij heeft het met een royale donatie mogelijk gemaakt dat we meer wensen met een gullere bijdrage kunnen honoreren dan de vorige jaren", aldus Kielman.

"In de boom vonden we een variatie aan wensen. Het zijn over het algemeen mensen die het zwaar hebben gehad het afgelopen jaar of personen die anderen zonder eigenbelang heel goed hebben geholpen en een kleine beloning verdienen". De vervulling van de wensen gebeurt niet alleen met geld maar veelal in natura om op deze manier de waardering te geven.

poll

Nederland moet snel werk maken van goede openbare toiletvoorzieningen voor iedereen

Nederland moet snel werk maken van goede openbare toiletvoorzieningen voor iedereen

  • Eens (94%)
  • Oneens (6%)
327 stemmen