Volledig scherm
Tanja Leijten uit Breda is met haar 13-jarige dochter Alicia neergestreken in Turkije. Ze heeft al een date met Mike achter de rug.

Lach en een traan aan de Turkse kust in TV-programma All Inclusive

BREDA / RIJSBERGEN / DINTELOORD - De Brabantse deelnemers aan het nieuwe tv-programma All Inclusive zetten de toon.

Vooral Bredase Tanja, Bosschenaar Ronald en Mike uit Asten laten tijdens de eerste aflevering van woensdagavond zien dat ze gezelligheid hoog in het vaandel hebben staan.

Er wordt niet alleen gelachen in het luxe vakantiepark in Turkije. Tranen vloeien als de twaalf deelnemers (allemaal single en vader of moeder) elkaar uitgebreid voorstellen. Het verdriet over de gevolgen van hun scheiding, vooral voor de kinderen, is groot.

De groep hoopt aan de Turkse kust het geluk weer te vinden. Aan het AVRO/TROS-programma doen drie West-Brabantse deelnemers mee: Rob van der Waall uit Dinteloord, Tanja Leijten uit Breda en Jeanette Bierkens uit Rijsbergen. Rob en Jeanette komen tijdens de eerste aflevering nauwelijks aan bod, in tegenstelling tot Tanja. Zij mag meteen 'op date'.

Haar 13-jarige dochter Alicia zorgt er hoogstpersoonlijk voor dat haar moeder een afspraakje heeft met provinciegenoot Mike. "Die past volgens mij wel bij m'n moeder, hij is net zo vrolijk." Het stel leert elkaar beter kennen op grote hoogte. Ze hangen aan een zipline, een soort kabelbaan die over het resort scheert. Tanja overwint haar hoogtevrees, terwijl Mike vooral zijn selfiestick probeert recht te houden.

"We kunnen goed kletsen met elkaar, heel gezellig. Maar we moeten elkaar nog wel beter leren kennen", concludeert vrolijke Mike.

Of het echt wat wordt tussen de twee en of ook Rob en Jeanette aan de vrouw/man komen, zal de komende weken blijken. Het aftasten is begonnen, tot nu toe is het vooral: gezellig. Zeker onder de Brabanders. En vergeet Limburgse Vivian niet; de ruigste van het stel. 

poll

Er moet zo snel mogelijk een wet komen die burgemeestersverkiezingen mogelijk maakt.

Er moet zo snel mogelijk een wet komen die burgemeestersverkiezingen mogelijk maakt.

  • Eens (68%)
  • Oneens (32%)
47 stemmen