Volledig scherm
Het evenemententerrein aan de Kristallaan was maar net groot genoeg om alle wagens, motoren, tractoren en bromfietsen neer te zetten en de vele bezoekers te herbergen. foto gerard van offeren/pix4profs

Komen en gaan bij Oldtimer Vereniging Zevenbergen

ZEVENBERGEN – Het was zondag een komen en gaan van tientallen oldtimers bij de 5de meeting van Oldtimer Vereniging Zevenbergen. Het evenemententerrein aan de Kristallaan was maar net groot genoeg om alle wagens, motoren, tractoren en romfietsen neer te zetten.

Zevenbergenaar Ad Tolenaars is trots op zijn juweeltje. Hij legt aan belangstellenden uit dat zijn Mercedes cabrio uit 1968 een van de eerste is waar de autobouwer het gewicht omlaag bracht door de motorkap en kofferdeksel van aluminium te maken.

De eigenaar van paarse Chevrolet Impala 8 cilinder uit 1965 laat met het starten van de motor horen dat hij er nieuwe uitlaten ondergezet heeft.

Omstanders genieten, ja dat klinkt lekker. Voorzitter Toine Marcus is na afloop tevreden, “Ik ben blij dat er over heel de dag tegen de 300 auto’s geweest zijn. Samen hebben we weer een mooi evenement neergezet”.

Maandag meer over de Oldtimers in BN DeStem

poll

PSV gaat het niet volhouden, Ajax wordt landskampioen

PSV gaat het niet volhouden, Ajax wordt landskampioen

  • Eens (48%)
  • Oneens (52%)
618 stemmen