Volledig scherm
Remy Bonjasky en vriendin tijdens het prijzengala De TV-Beelden in de Passenger Terminal. © ANP

Kickbokser Bonjasky gaat de uitdaging van Verhoeven aan

HALSTEREN - De vechtsportwereld kan zich opmaken voor een nieuwe titanenstrijd. Remy Bonjasky liet vrijdagavond in RTL Late Night weten de uitdaging van Rico Verhoeven uit Halsteren aan te gaan.

Verhoeven (27) daagde drievoudig wereldkampioen Bonjaksy (41) maandag tijdens het Ziggo Sport-programma Peptalk uit voor een kickboksgevecht. ,,Ik ga het doen", zei Bonjasky vrijdag. ,,Ik heb iets meer dan een half jaar nodig om fit te worden. Ik moet weer naar tien, twaalf keer in de week trainen." De twee treffen elkaar vermoedelijk in de zomer van dit jaar.

Jonger
Verhoeven is veertien jaar jonger dan Bonjasky, maar dat ziet de Almeerder niet als probleem. ,,Ik rook niet, drink niet, slik niet en spuit niet, kom maar op Rico.'' Sinds het ‘gevecht van de eeuw’ tussen Verhoeven en Badr Hari, was de King of Kickboxing op zoek naar een nieuwe tegenstander.

  1. Eerherstel voor NAC met magistrale 0-2 zege op Feyenoord
    Overwinning

    Eerherstel voor NAC met magistrale 0-2 zege op Feyenoord

    Drie dagen na het bekerechec bij Achilles'29 verlaat NAC op een historische avond juichend de Rotterdamse Kuip. Een treffer van Giovanni Korte voor rust en een late treffer van invaller Thomas Enevoldsen waren voldoende om landskampioen Feyenoord in eigen huis te vloeren: 0-2. Na rust pas wist de ploeg van Giovanni van  Bronckhorst het veldoverwicht om te zetten in kansen. Kramer en Amrabat waren dicht bij de gelijkmaker, maar toen zelfs ook een strafschop niet besteed was aan Kramer lag de weg naar een Bredase zege wagenwijd open. Uiteindelijk loodste Feyenoord-doelman de gasten definitief dat pad op. Na zijn blunder was het voor Enevoldsen kinderspel om de 0-2 binnen te schuiven. Het eerste half uur was er eigenlijk maar één ploeg aan de bal. Op een voor het legioen veelbelovende eerste hoekschop na 44 seconden voetballen na kon Feyenoord haar overwicht echter geen moment omzetten in doelgevaarlijke daden. Een kopbal van Jan Arie van der Heijden (uit een corner) scheerde de lat. Bij de enige scherpe dieptepass van de Rotterdammers (op El Ahmadi) lag NAC-doelman Mark Birighitti in de weg. Veel dreigender was het 'offensief' van Feyenoord niet. 

poll

Prima dat Merkel waarschijnlijk weer de Duitse verkiezingen wint, dat zorgt voor stabiliteit

Prima dat Merkel waarschijnlijk weer de Duitse verkiezingen wint, dat zorgt voor stabiliteit

  • Eens (72%)
  • Oneens (28%)
696 stemmen