Volledig scherm

Jus d'orange met spinazie in eerste sapbar van Breda

BREDA - In het brede spectrum van horecazaken, krijgt Breda er nu ook een 'sapbar' bij. Op donderdag 8 september, gelijktijdig met de officiële opening van het station, opent aan de centrumkant van het station 'Sappig Breda'. 

"Er zijn in Breda veel koffietentjes, maar een exclusieve sapbar is er nog niet", zegt Lieke Gerards die de zaak met een compagnon gaat draaien. De sapbar komt aan het Stationsplein in de oude buschauffeurskantine, in hetzelfde rijtje waar ook Subway zit.

Het zit niet direct in de loop van het station naar het centrum. "We moeten dus ons best doen de mensen naar ons toe te trekken, maar we zitten wel tegen over de kiss&ride-strook," aldus Gerards.

Sappig Breda serveert vijf vaste sappen en voegt daar per dag een aantal varianten aan toe, afhankelijk van het seizoen en het aanbod. "Mensen kunnen ook hun eigen sappen samenstellen. Dus als iemand jus d'orange met spinazie wil, dan kan dat."

Als de zaak eenmaal loopt, komen er waarschijnlijk ook ontbijt- en lunchgerechten bij. "We denken bijvoorbeeld aan salades en soepen", aldus Gerards.

poll

Zwartspaarders moeten hard worden aangepakt.

Zwartspaarders moeten hard worden aangepakt.

  • Eens (53%)
  • Oneens (47%)
68 stemmen