Volledig scherm
John de Bever in de clip ‘Jij krijgt de lach niet van mijn gezicht’ © Youtube

John de Bever, Henk Dissel en Peter Beense in Wielerweekend Zevenbergen

ZEVENBERGEN - De Amsterdamse volkszanger Peter Beense, het Zeister talent Henk Dissel en oud-zaalvoetballer John de Bever zijn de belangrijkste artiesten tijdens de Hollandse Avond van het Feestpeloton in het Wielerweekend Zevenbergen.

De avond is zaterdag 6 augustus in de feesttent die op de Markt tussen de twee kerken zal worden opgebouwd. Opnieuw een avond met veel muziek. Dat kan klachten opleveren. „Daar houden we nu echt rekening mee”, zegt Willem Vloerbergh van het Feestpeloton. „Onze geluidsman loopt zelf met een geluidsmetertje rond.”

Op vrijdag is er dit jaar geen programma. Die avond is nooit een groot succes geweest en dat zal nu midden in de vakantie niet anders zijn. Zaterdag 6 augustus vertrekken vanaf 12.00 uur de deelnemers aan de verschillende toertochten in de feesttent. Om 20.00 uur begint de artiestenavond. Daar treden ook op Marco Kanters en Mario Mulder (de Haagse Hazes). Dj Michielski draait tussendoor. Kaarten 20 euro, voorverkoop 15 euro. Zondag draait dj Nanoe in de tent.

poll

Salarishoogte taboe? Welnee, iedereen mag weten wat ik verdien.

Salarishoogte taboe? Welnee, iedereen mag weten wat ik verdien.

  • Eens (59%)
  • Oneens (41%)
379 stemmen