Volledig scherm

Jesus Christ Superstar met Ted Neeley nog éénmaal naar Nederland

Waar & Wanneer VIP arrangement De Persgroep

WIN ACTIE CLUB

Den Haag - World Forum Theater

Churchillplein 10

2517 JW Den Haag

Data

Woensdag 4-jan 2017 World Forum Theater - Den Haag 20.00 uur

5x2 arrangementen per titel bestaande uit:


2x 1 e rang toegangskaart (per post)
1 souvenirsbrochure (voucher, afhalen bij merchandise balie)
1 DVD Film JCS (voucher, afhalen bij merchandise balie)
ontvangst en pauze drankje (voucher)
​parkeerkaart voor de parkeergarage van het WFT (per post)


Totale waarde per VIP pakket: € 227,--

De tickets en vouchers worden twee weken voor show datum toegestuurd.

Uitverkochte zalen, minutenlange staande ovaties en lovende reacties van pers en publiek. De internationale rockopera Jesus Christ Superstar wist in 2015 tienduizenden harten te veroveren. Op speciaal verzoek van niemand minder dan ‘Jezus’ Ted Neeley komt het muzikale meesterwerk van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice nog éénmaal naar Nederland. Een unieke kans om de 73-jarige Ted Neeley in de rol van zijn leven te zien.

Deze grootse Engelstalige productie van Jesus Chris Superstar, geregisseerd door Massimo Piparo, is geïnspireerd op de gelijknamige film uit 1973 waarin Ted Neeley ook schittert in de rol van Jezus. Dertig jaar was Ted Neeley toen hij op het witte doek gestalte gaf aan de zoon van God. Maar liefst 43 jaar later is hij Jezus nog steeds. Wegens groot succes brengt TEC Entertainment deze speciale productie eind dit jaar nog enkele keren naar Amsterdam, Den Haag en Groningen.

De wereldberoemde rockopera vertelt het verhaal over de laatste week uit het leven van Jezus, gezien door de ogen van zijn beste vriend en verrader Judas. Het muzikale meesterwerk van Andrew Lloyd Webber, de aangrijpende teksten van Tim Rice en de doorgewinterde Ted Neeley vormen samen een (bijna) heilige drie-eenheid. Ondersteund door meer dan vijftig castleden en live orkest. Laat je meevoeren door geweldige songs als I don’t know how to love him, Superstar en het fenomenale Gethsemane.

Neeley wil naar Nederland
Tijdens de UIT Markt Sing-a- long in 2015 maakt het Nederlandse publiek voor het eerst kennis met deze unieke uitvoering van Jesus Christ Superstar. Vanaf dat moment verloopt de kaartverkoop razendsnel en is het World Forum Theater avond na avond uitverkocht. Reacties van de duizenden bezoekers zijn uitzinnig en dat voelt Ted Neeley ook. Daarom verzoekt hij regisseur Massimo Piparo om nog éénmaal terug te keren naar Nederland. Eind 2016 komt Neeley voor de laatste keer naar Europa om de rol van Jezus op zich te nemen. Op 14 december 2016 start Jesus Christ Superstar recht in het hart van bruisend Amsterdam. Want waar anders komt deze rockopera beter tot zijn recht dan in de rocktempel Heineken Music Hall? Neeley: “Ik ben heel erg gelukkig dat het Nederlandse publiek eind 2015 zo massaal naar dit meesterwerk kwam kijken. De reacties waren hartverwarmend. Ik verheug me er nu al op om terug te keren.”

Lovende pers en publiek
​Neeley speelt zijn rol met verve en laat met zijn vertolking van Jezus een diepe indruk achter. Niet alleen de publieksreacties zijn overweldigend, ook de pers is lovend. Een greep uit de recensies: ‘IJzingwekkend hoge uithalen gedurende Gethsemane leiden terecht tot landurige bravo’s. Vijf sterren!’ (De Gelderlander), ‘Neeley het onbetwistbaar middelpunt van de show’ (De Volkskrant), ‘Overdonderende show met een superstrakke rockband, wervelende dansers en uitstekende zangers’ (Vrij Nederland). Nog éénmaal kun je erbij zijn. Een ervaring om nooit te vergeten en een unieke kans om Ted Neeley in de rol van zijn leven te zien. Meer informatie: http://www.jesuschristmusical.nl.

  1. Eerherstel voor NAC met magistrale 0-2 zege op Feyenoord
    Overwinning

    Eerherstel voor NAC met magistrale 0-2 zege op Feyenoord

    Drie dagen na het bekerechec bij Achilles'29 verlaat NAC op een historische avond juichend de Rotterdamse Kuip. Een treffer van Giovanni Korte voor rust en een late treffer van invaller Thomas Enevoldsen waren voldoende om landskampioen Feyenoord in eigen huis te vloeren: 0-2. Na rust pas wist de ploeg van Giovanni van  Bronckhorst het veldoverwicht om te zetten in kansen. Kramer en Amrabat waren dicht bij de gelijkmaker, maar toen zelfs ook een strafschop niet besteed was aan Kramer lag de weg naar een Bredase zege wagenwijd open. Uiteindelijk loodste Feyenoord-doelman de gasten definitief dat pad op. Na zijn blunder was het voor Enevoldsen kinderspel om de 0-2 binnen te schuiven. Het eerste half uur was er eigenlijk maar één ploeg aan de bal. Op een voor het legioen veelbelovende eerste hoekschop na 44 seconden voetballen na kon Feyenoord haar overwicht echter geen moment omzetten in doelgevaarlijke daden. Een kopbal van Jan Arie van der Heijden (uit een corner) scheerde de lat. Bij de enige scherpe dieptepass van de Rotterdammers (op El Ahmadi) lag NAC-doelman Mark Birighitti in de weg. Veel dreigender was het 'offensief' van Feyenoord niet. 

poll

Prima dat Merkel waarschijnlijk weer de Duitse verkiezingen wint, dat zorgt voor stabiliteit

Prima dat Merkel waarschijnlijk weer de Duitse verkiezingen wint, dat zorgt voor stabiliteit

  • Eens (72%)
  • Oneens (28%)
701 stemmen