Volledig scherm
Illegale houseparty in 2014 in de bossen van Breda.

Honderden 's nachts naar illegale houseparty in Mastbos (Update)

BREDA - De politie heeft zaterdagnacht rond 02.00 uur een illegale houseparty in het Mastbos stilgelegd.

Volgens getuigen waren er honderden feestvierders op de clandestiene afterparty van Pussy Lounge afgekomen. De politie telde driehonderd aanwezigen. Er werden op een grote ronde plek in het bos vier podia van vier verschillende organisatoren opgebouwd.

"Er kwamen klachten van omwonenden. Het feest was nog maar net begonnen toen we het hebben stilgelegd", zegt de politiewoordvoerder.

Volgens getuigen is de houseparty echter tot 04.00 uur doorgegaan. In de loop van de dag kreeg de politie signalen dat er plannen waren voor een illegaal feest.

De politie stuurde een helikopter de lucht in om de locatie te vinden. De boswachter sloot de slagbomen in het bos. Agenten zochten contact met de organisatoren, die de opdracht kregen om te stoppen met de voorbereidingen.

Ze kregen het advies om aangemelde bezoekers ervan op de hoogte te brengen dat het evenement was afgelast. Toch kwamen er 's nachts honderden bezoekers naar het Mastbos om feest te vieren. Dit leidde tot de nodige overlast in de omgeving. De politie zette extra agenten in om alle bezoekers weg te sturen. Er werden geen arrestaties verricht.

poll

Ronald Koeman moet zo snel mogelijk op de plek van Dick Advocaat komen te zitten.

Ronald Koeman moet zo snel mogelijk op de plek van Dick Advocaat komen te zitten.

  • Eens (62%)
  • Oneens (38%)
302 stemmen