Volledig scherm
© THINKSTOCK

Hennep, onbekende vloeistof en wit poeder: Bergenaar vast om drugsbezit

BERGEN OP ZOOM - In Bergen op Zoom is in de nacht van zondag op maandag rond half twee een 34-jarige man uit die plaats aangehouden vanwege het bezit van drugs. 

Agenten surveilleerden in de buurt van de Randweg Noord in Bergen op Zoom toen ze een bestuurder van een personenauto een rare manoeuvre zagen maken toen hij de politie zag rijden. De agenten gaven de bestuurder een stopteken. Deze voldeed hieraan en de agenten controleerden zijn rijbewijs. Omdat de man bekend was vanwege feiten die met de Opiumwet te maken hebben besloten de agenten zijn auto te controleren.

Onderzocht
In de auto troffen de agenten een kleine hoeveelheid hennep aan, evenals wat flessen met een onbekende vloeistof. Ook werd een hoeveelheid wit poeder aangetroffen in de auto. Deze laatste twee zaken worden onderzocht, omdat het vermoeden bestaat dat dit ook verdovende middelen zijn. De verdachte heeft afstand gedaan van alle aangetroffen spullen. Hij is aangehouden en overgebracht naar een politiecel. Vandaag wordt de verdachte gehoord over de zaak.

poll

De traditie rond Prinsjesdag, inclusief de balkonscène, moeten we nooit afschaffen

De traditie rond Prinsjesdag, inclusief de balkonscène, moeten we nooit afschaffen

  • Eens (66%)
  • Oneens (34%)
150 stemmen