Volledig scherm
© Thinkstock

Heibel om parkeerplek: buurman zwaar mishandeld in Halsteren

HALSTEREN - In Halsteren is woensdagmorgen een 50-jarige man aangehouden in zijn woning wegens een zware mishandeling van zijn buurman. Dat gebeurde na een ruzie over een parkeerplaats.

Het slachtoffer parkeerde woensdagmorgen zijn auto in de straat en liep naar zijn woning. Op weg daar naartoe werd hij opgewacht door zijn buurman die het duidelijk niet eens was met de keuze van de parkeerplek. Tijdens een woordenwisseling werd zijn arm naar achteren gehaald en kreeg hij een stomp op zijn neus waardoor hij bewusteloos op de grond viel. In het ziekenhuis bleek dat naast een hoofdwond ook de arm van het slachtoffer uit de kom geraakt was. De buurman zit nog vast.

Het slachtoffer parkeert vanmorgen zijn auto in de straat en loop naar zijn woning. Op weg daar naar toe wordt hij opgewacht door zijn buurman die het duidelijk niet eens is met de keuze van de parkeerplek. Tijdens een woordenwisseling wordt zijn arm naar achteren gehaald en krijgt hij een stomp op zijn neus waardoor hij bewusteloos op de grond valt. In het ziekenhuis blijkt dat naast een hoofdwond ook de arm van het slachtoffer uit de kom is geraakt. De buurman zit nog vast.

poll

PSV gaat het niet volhouden, Ajax wordt landskampioen

PSV gaat het niet volhouden, Ajax wordt landskampioen

  • Eens (48%)
  • Oneens (52%)
775 stemmen