Volledig scherm
Patty en Bram genieten tijdens de bruiloft: 'Er waren zoveel prachtige momenten, vooral ook omdat het allemaal zo spontaan gebeurde.' © RTL4

Heftige weken voor Bredase RTL4-bruid Patty

BREDA - Patty Christiaanse (32) uit Breda doet mee aan koppelprogramma Married At First Sight. BN DeStem volgt haar op de voet. 

Patty Christiaanse is al begonnen met het aftellen, Married at first sight is inmiddels over de helft. "Dit was aflevering 4. Ooh, nog maar drie te gaan. Dan kan ik eindelijk lekker alles vertellen."

Reacties
De Bredase heeft het hart op de tong, het valt haar niet mee om zich in te houden. Dat het na iedere aflevering weer een beetje meer een gekkenhuis is, dat wil en mag ze wel kwijt. Overal wordt ze herkend, aangesproken en moet ze handen schudden. Op straat, in winkels, cafés; zelfs in de parkeergarage zwaaien wildvreemden naar haar. En telkens weer de vraag, die ze niet mag beantwoorden: 'Patty, je bent toch nog wel getrouwd met Bram?'

Ze had dit circus niet verwacht. "Misschien heb ik me daar toch wel een beetje op verkeken. Ik ben vier keer op tv geweest, maar mensen doen nu al alsof ik een bekende Nederlander ben. Maar ik blijf met twee benen op de grond staan. Absoluut."

Uitzending
Dinsdagavond zagen we hoe Patty en Bram op huwelijksreis gingen, naar Gran Canaria. Ook daar straalden de twee puur liefdesgeluk uit. "We zaten in een onwijs mooi resort, met alles erop en eraan. En één minuutje lopen van het strand. De allermooiste ervaring was een helikoptervlucht over het eiland. Het was alleen wat kort, uiteindelijk waren we maar drie dagen daar. We hebben zelfs gevraagd of we niet wat langer konden blijven... Je bent toch steeds lang met camera's bezig, dus veel tijd voor onszelf, voor elkaar hadden we niet. Pas na de huwelijksreis hebben we eigenlijk tijd gehad om elkaar echt een beetje te leren kennen. Maar dat zul je wel in de volgende afleveringen zien."

'Married At First Sight', RTL4.

Herhaling afl. 4: woensdag, 16.05 uur. Afl. 5: dinsdag 29 maart, 21.30 uur.

Lees woensdag het hele verhaal in BN DeStem

poll

Ongelukken fotograferen terwijl je achter het stuur zit, is verwerpelijk.

Ongelukken fotograferen terwijl je achter het stuur zit, is verwerpelijk.

  • Eens (95%)
  • Oneens (5%)
778 stemmen