Volledig scherm
Manuela van der Heijden uit Roosendaal doet mee aan Heel Holland Bakt © Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt-Manuela: 'Wiebelende cake zag ik thuis nooit'

UTRECHT/ROOSENDAAL - Daar stond ze zondagavond dan, de Roosendaalse Manuela van der Heijden als één van de tien finalisten in het vierde seizoen van tv-hit Heel Holland Bakt. 

En meteen maar het goede nieuws: onze bakkersdochter is zonder (cake)uitglijders en overmatige stressuitspattingen door naar de tweede ronde. De titel ‘Meesterbakker van de Week’ zat er weliswaar (nog) niet in, maar als het ging om de afstemming van haar garderobe op de baksels, liet Manuela de voltallige concurrentie ver achter zich.

Het was presentator André van Duin die -hoe kan het anders- direct bij aanvang al een taart in zijn gezicht kreeg, die oog had voor het modedetail. Terwijl de Roosendaalse in een kom vol amarenen roerde om de kersen vervolgens in haar taart met marsepeinen dakbedekking te laten verdwijnen, werd de aimabele Van Duin gegrepen door de robe met, jawel, bedrukte amarenen. Zo doe je dat als West-Brabantse baktopper. 

En wat te denken van de naam van Manuela's spektakelstuk: 'Allemachtig schilderachtig'. 

Lees meer in BN DeStem van maandag 5 september 

Dit artikel is ook verstuurd via Whatsapp. Ook berichten op Whatsapp ontvangen van BN DeStem? Stuur BN AAN naar 0610141812.

Volledig scherm
© MAX/Roland J. Reijnders.

poll

PSV gaat het niet volhouden, Ajax wordt landskampioen

PSV gaat het niet volhouden, Ajax wordt landskampioen

  • Eens (48%)
  • Oneens (52%)
775 stemmen