Volledig scherm

Hartje Breda: bruidskleding en champagne

De rubriek Hartje Breda biedt een Bredase blik op Breda, met een liefdevolle knipoog. Dagelijks een blog online plus elke dinsdag, donderdag en zaterdag in uw krant.

Ex-premier Jan-Peter Balkenende kwam in juli langs bij bruidsmodezaak Santerello in de Wilhelminastraat. Niet omdat hij snode plannen had, maar om als jurylid van de Stichting Nationaal Business Succes Awards (NBSA) het bedrijf een branche-prijs te overhandigen: de allerbeste bruidswinkel van het land 2016!
„Dat was in de vakantieperiode, daarom hebben we het even stil gehouden. We wilden dit graag vieren met de gemeente Breda”, aldus vader en zoon Den Ouden van het familiebedrijf.

Zij verdienden naast de eer onder meer ook tv-zendtijd in De succesfactor (10 november, RTL7). Bovendien maken ze kans op de over all hoofdprijs van 100.000 euro, die februari 2017 vergeven wordt aan ‘het beste bedrijf van Nederland’.
Wethouder Boaz Adank wipt binnen om het bedrijf officieel te huldigen. Bij een glaasje champagne komt vooral zoon Den Ouden woorden tekort. "We zitten hier pas zes jaar en dan nu al zo'n prijs!"

Hun sterke punten? „Persoonlijke aandacht, privacy, dag en nacht paraat staan en klanten uit het hele land.”

De wethouder laat inmiddels zijn oog vallen op een kek jasje. Hij heeft een goede smaak.  

poll

PSV gaat het niet volhouden, Ajax wordt landskampioen

PSV gaat het niet volhouden, Ajax wordt landskampioen

  • Eens (48%)
  • Oneens (52%)
772 stemmen