Volledig scherm
© ANP

Handhavingsacties op De Kooi Hoogerheide

HOOGERHEIDE - Bedrijventerrein de Kooi in Hoogerheide mag geen slecht imago krijgen. De Woensdrechtse burgemeester Steven Adriaansen wil daarom met regelmaat handhavingacties laten uitvoeren op het bedrijventerrein en op andere gebieden in de gemeente.

De laatste paar jaar zijn er op De Kooi met grote regelmaat hennepkwekerijen ontdekt en twee jaar gelden werd er nog een XTC lab ontmanteld. "De Kooi is een aantrekkelijke locatie voor bedrijven. We moeten voorkomen dat hier een criminele sfeer gaat hangen."

Afgelopen dinsdag heeft de gemeente Woensdrecht in samenwerking met politie, brandweer, Omgevingsdienst Midden en West Brabant, Enexis en medewerkers van Defensie een integraal bezoek gebracht aan het bedrijventerrein.

De actie is niet eenmalig. "We zullen met grote regelmaat preventieve acties houden op De Kooi zodat de het terrein gevrijwaard blijft van criminele activiteiten." Adriaansen kondigt ook alvast aan dat er meer van dit soort gebiedsacties zullen volgen in de gemeente Woensdrecht. Hij noemt onder meer de agrarische gebieden.

poll

Het enige dat tegen files helpt is een flinke economische crisis.

Het enige dat tegen files helpt is een flinke economische crisis.

  • Eens (49%)
  • Oneens (51%)
520 stemmen