Volledig scherm

Halsteren strandt in laatste voorronde KNVB-beker

HALSTEREN - Hoofdklasser Halsteren heeft zich niet geplaatst voor het hoofdtoernooi van de KNVB-beker. In de laatste voorronde was Capelle met 0-3 te sterk.

Aanvankelijk leek Halsteren een minder moeilijke wedstrijd tegemoet te gaan dan vorige week, bij VVOG. De thuisploeg had het initiatief, toonde geen ontzag en had achterin de zaakjes op orde. Ariën Pietersma hoefde geen enkele keer op te treden. Aan de andere kant had Marvin Bedaf een grote kans op de 1-0. Hij kreeg de bal echter niet goed mee.

Na rust ging het mis op De Beek. Twee rake kopballen zorgden halverwege de tweede helft voor de 0-2. Tweemaal was het Dave van der Steen. In de slotfase zorgde Kai Fens, wederom met een kopbal, voor de eindstand: 0-3. Daardoor bekert Capelle door en moet Halsteren zich gaan richten op het seizoen in de hoofdklasse B.

In de eerste ronde schakelde Halsteren VVOG uit na strafschoppen (1-1, 3-5 na penalty's). Het team van Peter Pijpers en Ron van Nijnatten vond zijn Waterloo in derdedivisionist Capelle.

Lees het duel terug aan de hand van de tweets van verslaggever Dennis Kas.

Tweets by @dennis_kas

poll

Nederland moet zich niet mengen in het conflict tussen Turkije en de Koerden.

Nederland moet zich niet mengen in het conflict tussen Turkije en de Koerden.

  • Eens (74%)
  • Oneens (26%)
115 stemmen