Volledig scherm
© Stock.xchng

Halderberge gaat op zoek naar de Starter van het Jaar

BOSSCHENHOOFD - Stichting Ondernemersgala Halderberge zet samen met Rabobank West-Brabant Noord en de gemeente Halderberge de verkiezing Starter van het jaar 2016 op touw. Wie zichzelf of een ander wil voordragen, kan vanaf heden terecht op de site www.startersprijshalderberge.nl.

Een onafhankelijke selectiecommissie met daarin onder meer accountants die de businessplannen beoordelen, kiest in oktober drie kandidaat-bedrijven die meedingen naar de titel Starter van het Jaar 2016. De verkiezingsavond is op 3 november in De Reiskoffer in Bosschenhoofd.

Daar worden dan onder meer de bedrijfspromotiefilms getoond die na de selectie in oktober worden gemaakt. De drie genomineerde starters krijgen ook een presentatietraining.

Volgens Dankert Geene, voorzitter van de Stichting Ondernemersgala zijn er veel starters in Halderberge die mee kunnen doen aan de verkiezing. "Met name de zzp'ers zijn sterk in opkomst. Daarom houden we dit event ook. Het ondernemersgala, dat voor februari 2017 op de rol staat, is bedoeld voor de grotere bedrijven."

Bij de selectie van de drie finalisten let de commissie vooral op ondernemersschap, visie en creativiteit en niet zozeer op de bedrijfsresultaten. De organisatie is op zoek naar succesvolle ondernemers die tussen 1 juli 2011 en 1 november 2014 zijn begonnen met hun bedrijf.

poll

Salarishoogte taboe? Welnee, iedereen mag weten wat ik verdien.

Salarishoogte taboe? Welnee, iedereen mag weten wat ik verdien.

  • Eens (58%)
  • Oneens (42%)
381 stemmen