Volledig scherm

'Hachelijke situaties bij oversteken Van Konijnenburgweg in Bergen op Zoom'

BERGEN OP ZOOM - Na weer een aanrijding bij het oversteken van de Van Konijnenburgweg ter hoogte van het Wagenpleintje in Bergen op Zoom is geduld van VVD meer dan op. Drukke oversteek is gevaarlijk voor voetgangers en fietsers.

En weer is er iemand aangereden bij het oversteken van de Van Konijnenburgweg ter hoogte van het Wagenpleintje in Bergen op Zoom. Daar is naast de Praxis de inrit naar winkelcomplex De Zeeland. Voetgangers en fietsers komen vanuit het Havenkwartier en gaan zo naar de winkels. Een hachelijke onderneming, zegt Gertjan Huismans van de VVD-fractie in de gemeenteraad. De maat is vol, vindt hij. Hij wil actie. Nu. Want de situatie daar is volgens hem zeer onoverzichtelijk, zeker voor oudere Bergenaren. "Die durven al helemaal niet meer over te steken." En ouderen wonen er in het complex Vissershaven, op de hoek van het Wagenpleintje en de Van Konijnenburgweg, genoeg, weet hij.

"Je moet drie rijstroken oversteken, er is geen vluchtheuvel, alleen een paar stippellijntjes", schetst hij de situatie. Bovendien rijden auto's er hard, ze gaan de stad in en uit.

Lees het hele verhaal maandag 3 oktober in BN DeStem

poll

Het frauderen met pgb is het gevolg van een ook voor de overheid veel te ingewikkelde regeling

Het frauderen met pgb is het gevolg van een ook voor de overheid veel te ingewikkelde regeling

  • Eens (78%)
  • Oneens (23%)
80 stemmen