Volledig scherm

Haal meer uit uw abonnement met Topics

Ruim twee weken geleden lanceerde BN DeStem met trots een nieuwe dienst voor abonnees: Topics.

Een service waarbij u op uw computer, tablet en smartphone eenvoudig alles kunt lezen over uw favoriete onderwerpen. U hoeft nooit meer op te houden met lezen, er is een bijna onuitputtelijke voorraad aan verhalen beschikbaar. Ze zijn geschreven door de meer dan 2.000 journalisten van De Persgroep, uitgever van deze en 12 andere kranten.

Zo wordt u aanbod uitgebreid met onder meer verhalen uit de Volkskrant, Trouw en de Belgische kranten De Morgen en Het Laatste Nieuws. Bij Topics zit u aan het roer. U geeft aan over welke onderwerpen u dagelijkse bijgepraat wil worden.

Gaat u naar het theater, wilt u meer lezen over de verkiezingen of was u nog lang niet uitgelezen over het sportnieuws van afgelopen weekend dan gaat u gewoon naar Topics. Wij waren al enthousiast, maar Topics is ook door u goed ontvangen. “Ik ben een echte nieuwsfreak en zit dagelijks op Topics”, geeft Rob Thart aan.

“Het is grappig om te zien hoe de verschillende kranten een onderwerp belichten. Topics nodigt je uit om je mening goed te kunnen vormen.” Daar sluit ook de 65-jarige Annelies Ypma zich bij aan.

“Ik gebruik Topics meestal ’s ochtends. Dan heb ik mijn krant en iPad bij de hand en neem ik echt de tijd om alles te lezen. Dat is fantastisch. Je krijgt een breder beeld omdat je nieuws uit verschillende kranten volgt.”

BN DeStem kan Topics aanbieden omdat het onderdeel is van De Persgroep. Wij doen dit om u als abonnee zoveel mogelijk waarde te geven voor u geld. De dienst is exclusief voor abonnees en niet apart aan te schaffen. Wilt u ook gebruik maken van Topics?

Ga dan naar bndestem.nl/topics en meld u aan.

poll

Voetbalclub VVV-Venlo geeft goede voorbeeld: stadionverbod voor racistische fans

Voetbalclub VVV-Venlo geeft goede voorbeeld: stadionverbod voor racistische fans

  • Eens (96%)
  • Oneens (4%)
184 stemmen