Volledig scherm
Grenshotel De Jonckheer. © Tonny Presser

Grenshotel De Jonckheer in Ossendrecht breidt uit met 30 tot 40 kamers

OSSENDRECHT – Grenshotel en restaurant De Jonckheer op de Aanwas in Ossendrecht gaat uitbreiden.

"We zijn volop bezig met de voorbereidingen, zoals het maken van tekeningen en de planning van de routing", laat eigenaar Ronny Jonckheere weten.

Het hotel telt nu 61 kamers en krijgt er dertig tot veertig kamers bij. Jonckheere geeft als reden voor de uitbreiding de toenemende drukte in de Antwerpse haven en op Vliegbasis Woensdrecht. Veel meer kan hij er nog niet over zeggen. "De plannen zijn nog zo pril. We moeten zelfs nog toestemming krijgen van de gemeente. Als ze een concrete vorm hebben aangenomen, geven we een informatieavond voor de buurtbewoners."

 1. Plan om Satudarah te verbieden 'is stemmingmakerij', zegt advocaat Brabantse leden

  Plan om Satudarah te verbieden 'is stem­ming­ma­ke­rij', zegt advocaat Brabantse leden

  BREDA – Het plan van het Openbaar Ministerie om motorclub Satudarah definitief in Nederland uit te bannen, valt onder het kopje ‘stemmingmakerij’. Dat is de reactie van Michael Ruperti, advocaat van enkele Brabantse members van Satudarah. Volgens de raadsman gaat justitie veel te ver met haar plannen. ,,Het is nogal wat om een motorclub aan te merken als een gestructureerde, criminele organisatie.”
 2. Kind van twee bekeurd voor wildplassen: 140 euro

  Kind van twee bekeurd voor wildplassen: €140

  UDEN - Hennie van der Elst uit Uden is woedend. Rond het middaguur stond hij met zijn tweejarige kleinzoon Mattias buiten de Plus supermarkt in Uden-zuid te wachten op zijn vrouw, die boodschappen aan het doen was. Mattias moest plots nodig plassen. Ophouden was geen optie. Dus opa zette hem tegen de gevel van de naastgelegen bakkerij en liet hem plassen. Dat werd opgemerkt door een politieagent die een bekeuring van 140 euro uitschreef voor wildplassen. 

Live Voetbal

home logo NapoliNAP
20:45
FeyenoordFEY
away logo

poll

Ik zit niet te wachten op gezonde voeding in sportkantines

Ik zit niet te wachten op gezonde voeding in sportkantines

 • Eens (66%)
 • Oneens (34%)
695 stemmen