Volledig scherm
© De Gelderlander

'Gratis parkeren Hoogerheide ook insteek van politiek'

HOOGERHEIDE - Vrij parkeren is in de vijf kernen van de gemeente Woensdrecht altijd al de insteek geweest van de politiek.

Dat is de boodschap die ABZ-fractievoorzitter Reinier Schuurbiers wil uitdragen daags na het bericht in deze krant over parkeren in het centrum van Hoogerheide.

"De tendens van het artikel is in mijn ogen dat vrij parkeren op de nieuwe parkeerterreinen tussen de Scheldeweg en de Raadhuisstraat geen vanzelfsprekendheid is. Dat wil ik weerspreken. De gemeente heeft zich er altijd hard voor gemaakt dat er niet voor betaald wordt. Dat brengt met zich mee dat zelfs best veel mensen uit Bergen op Zoom hier hun inkopen komen doen. Hier kunnen ze vlakbij parkeren, en ook nog gratis."

In het artikel van gisteren kwam voorzitter Tim Scharloo van ondernemersvereniging Winkelhart Hoogerheide aan het woord. De kop luidde: 'Wij gaan vechten voor onbetaalde parkeerplaatsen'. Scharloo bedoelde daarmee, constateert Schuurbiers, eigenlijk hetzelfde als de politiek. "Ik wil alleen niet dat er een misverstand over bestaat."

poll

Wie ondanks alle waarschuwingen met een lege aanhanger de weg op ging, verdient een bekeuring.

Wie ondanks alle waarschuwingen met een lege aanhanger de weg op ging, verdient een bekeuring.

  • Eens (92%)
  • Oneens (8%)
773 stemmen