Volledig scherm
Glenn Helder © Brunopress

Glenn Helder bij voetbalclinic van Heroes for Heroes in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Heroes voor Heroes houdt zondag op sportpark Rozenoord een voetbalclinic voor voetballers en keepers van 7 tot 16 jaar. De organisatie daarvan is in handen van de Bergse voetbalschool Soccer 10 en FC de Rebellen.

Die laatste is een club van oud-voetballers die bekend stonden om hun rebellerend gedrag in de tijd dat zij als profvoetballers actief waren. Namens FC de Rebellen zal Glenn Helder, die vier keer voor Oranje uitkwam, op Rozenoord aanwezig zijn.

Soccer 10 wordt vertegenwoordigd door John van Loenhout (oud-speler van RBC Roosendaal, De Graafschap, RKC en VVV Venlo), Marvin Bedaf (tegenwoordig speler bij RKSV Halsteren) en enkele andere trainers.

De training duurt van 10.00 tot 12.30 uur en bestaat uit verschillende voetbalspellen. Meedoen kost 15 euro. Opgeven kan tot 11 september via www.heroesforheroes.eu. De opbrengsten gaan naar de stichting Heroes for Heroes, die zich inzet voor de strijd tegen kanker. Elke deelnemer krijgt na afloop een aandenken, beschikbaar gesteld door 100% Voetbal.

poll

De intocht van Sinterklaas moet een kinderfeest zijn en geen speelbal van activisten.

De intocht van Sinterklaas moet een kinderfeest zijn en geen speelbal van activisten.

  • Eens (99%)
  • Oneens (1%)
1445 stemmen