Volledig scherm
Nu de erotische club weer open mag, is de leiding druk op zoek naar personeel. © Ron Magielse / Pix4Profs

Gezocht: zeven spontane dames voor heropende sexclub Breda

BREDA - De sierlijke, rode tl-verlichting aan de gevel van Club Reeperbahn in de wijk Belcrum in Breda zal binnenkort weer stralen nu een lange juridische strijd is geluwd. Alleen nog personeel: de uitbaatster is naarstig op zoek naar dames.

De lounche met comfortabele leren banken, bar en een stralende Marilyn Monroe aan de muur is klaar voor ontvangst. "We hebben wel aardig wat likeurtjes moeten weggooien. De condooms gaan gelukkig mee tot november 2018", lacht Juan Carlos die de zaak van vanaf 2003 runde maar na de sluiting geen vergunning meer kreeg.

Uitbaatster Hannah Reina: "Ik heb toch wel zeven meiden of dames nodig om goed te kunnen draaien, maar het valt niet mee ze te vinden. De onbeschermde en illegale prostitutie neemt toe. Via internet, maar ook bij hotels zonder nachtreceptie. Dat zie je steeds meer gebeuren."

Wat voor dames ze zoekt: "Leuke, spontane dames. We gaan voor een mix, van jong en wat ouder. Ze werken op zelfstandige basis, staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en huren hier een kamer. De klant betaalt 80 euro voor de kamer en 80 euro aan de dame."

Lees woensdag meer in BN DeStem.

poll

Er moet een Europese toezichthouder komen voor bruggen en andere infrastructuur

Er moet een Europese toezichthouder komen voor bruggen en andere infrastructuur

  • Eens (55%)
  • Oneens (45%)
493 stemmen