Volledig scherm
© Tom van der Put

Gewonde bij ongeluk met vijf voertuigen op A59 bij Terheijden (video)

TERHEIJDEN - Op de A59 bij Terheijden is dinsdagochtend rond negen uur een ongeluk gebeurd waarbij drie auto's en twee bestelbusjes waren betrokken. Volgens de politie stonden vier van de vijf betrokken voertuigen stil en is een van de bestelbusjes er tegenaan gebotst. 

Een vrouw zat bekneld in een van de auto's en is door de brandweer bevrijd. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De chauffeur van het bestelbusjes raakte in shock en is eveneens naar het ziekenhuis gebracht. De traumahelikopter werd opgeroepen voor medische assistentie. 

De politie liet het verkeer omdraaien. Rijkswaterstaat raadde weggebruikers die richting Roosendaal moeten aan via Breda om te rijden over de A27, A58 en A16. In tegengestelde richting botsten in de kijkersfile twee auto's tegen elkaar. Bij de aanrijding vielen geen gewonden. 

Op de wegen in en om rondom Breda is het ook druk in verband met wegwerkzaamheden en de Eneco Tour. 

Op de A59 bij Terheijden is dinsdagochtend een ongeluk gebeurd waarbij drie auto's en twee bestelbusjes waren betrokken. Video Marcel van Dorst - MaRicMedia

poll

PSV gaat het niet volhouden, Ajax wordt landskampioen

PSV gaat het niet volhouden, Ajax wordt landskampioen

  • Eens (51%)
  • Oneens (49%)
368 stemmen