Volledig scherm
De glijbaan was op de familiedag het meest in trek. © Chris van Klinken/Pix4profs

'Geweldige leuke' Vospop in Nieuw-Vossemeer

NIEUW-VOSSEMEER - Kinderen in zwemkleding die buikschuiven over een lange glijbaan en hun ouders en grootouders die op een bankje in de zon van een biertje genieten.
 

Het was Vospop afgelopen weekend in Nieuw-Vossemeer. De derde editie, die dit keer voor het eerst maar liefst drie dagen duurde. Er was voor ieder wat wils: apres ski-muziek, rockmuziek en de zondag was gereserveerd voor families, met allerlei activiteiten en toestellen voor kinderen.

„Geweldig leuk”, zegt Onno van de Sar uit Roosendaal, die al voor het derde jaar op rij bij Vospop is. „Gisteren was ik hier voor de rockavond. Ze hebben altijd goede muziek. Vandaag ben ik hier met het gezin. Er zijn allerlei leuke activiteiten.”

Organisatoren Fred Lupker en Antoine Henning zijn meer dan tevreden met het verloop van de derde editie. Lupker: „Er zijn geen rare dingen gebeurd en we hadden mazzel met het weer. Het was veel werk, maar dan heb je ook wat.” Rijk worden ze er niet van, maar Lupker verwacht dit jaar wel voor het eerst quitte te draaien. „En we zijn een stichting, we hoeven geen winst te maken.”

Lees maandag meer in BN DeStem

Volledig scherm
Cell 29 op Vospop © Vincent Krijtenburg

poll

Scholen moeten meer tijd maken voor begrijpend lezen en literatuur

Scholen moeten meer tijd maken voor begrijpend lezen en literatuur

  • Eens (97%)
  • Oneens (3%)
66 stemmen