Volledig scherm
Arrestatieteam doet inval in woning aan de Frisostraat in Zevenbergschen Hoek. © Rob de Haas – Mainstay Media Breda

Gewapende politie valt huis in Frisostraat Zevenbergschen Hoek binnen

ZEVENBERGSCHEN HOEK - De politie heeft donderdagavond rond 21.00 uur een gewapende inval gedaan in een woning aan de Frisostraat in Zevenbergschen Hoek. Volgens getuigen waren agenten op zoek naar een man die het huis was binnengegaan, mogelijk de huurder.

Voor zover bekend is bij de actie niemand aangetroffen of aangehouden. De technische recherche was enkele uren na de inval nog bezig de woning op sporen te onderzoeken. Een woordvoerder van de politie kon donderdagavond geen bijzonderheden geven over de actie en met name de vraag naar wie of wat de politie is zoek is. Buurtbewoners weten niet of de woning is verhuurd en zo ja aan wie.

De inval en zoeking hadden volgens buurtbewoners plaats in dezelfde woning waarin de politie vorig jaar een meisje uit Roosendaal bevrijdde. Bij die actie vond de politie in een schuurtje achter het huis een AK 47, een snelvuurwapen dat steeds vaker bij zware criminelen wordt aangetroffen. De politie hield toen de 24-jarige bewoner aan. De man zou het slachtoffer in Roosendaal met geweld hebben meegenomen.

.

poll

De traditie rond Prinsjesdag, inclusief de balkonscène, moeten we nooit afschaffen

De traditie rond Prinsjesdag, inclusief de balkonscène, moeten we nooit afschaffen

  • Eens (66%)
  • Oneens (34%)
150 stemmen