Volledig scherm
© Thymen Stolk

Gewapende overval cafetaria Halsteren gepleegd door stevige vrouw met groene sjaal

HALSTEREN - Aan de Dorpsstraat in Halsteren heeft zaterdagavond rond 21.00 uur een overval plaatsgevonden op cafetaria Plaza Dorpszicht. Daarbij is een onbekend geldbedrag buitgemaakt. 

De overvaller drong rond 21.00 uur het cafetaria binnen en bedreigde het personeel. Die hebben daarop geld afgegeven.

Signalement
Het gaat om een vrouw met lang blond stijl haar. Op het moment van de overval heeft zij het haar samengebonden in een paardenstaart tot over haar schouders. De vrouw is tussen de 1.60 en 1.70 m lang en heeft een fors breed postuur. Zij draagt een donker vest met capuchon met daaronder een donker hemdje zonder mouwen, een donkere cargo broek met brede broekspijpen aan de onderkant samengebonden door een elastiek en donkere schoenen. De vrouw spreekt Nederlands.

De politie heeft meerdere Burgernetberichten doen uitgaan in de zoektocht naar dader. Ook is nog een politiehond ingezet om de omgeving af te speuren. Diverse getuigen zijn inmiddels gehoord. Op dit moment wordt een buurtonderzoek gehouden wat mogelijk nog extra informatie oplevert. De omgeving rond de snackbar werd tijdelijk afgezet. 

In augustus 2014 en maart 2015 werd de cafetaria ook al overvallen. Plaza is een cafetariaketen met enkele tientallen vestigingen verspreid over heel Nederland. Ook  in Roosendaal en Oudenbosch zijn er Plaza's. 

poll

Er moet zo snel mogelijk een wet komen die burgemeestersverkiezingen mogelijk maakt.

Er moet zo snel mogelijk een wet komen die burgemeestersverkiezingen mogelijk maakt.

  • Eens (68%)
  • Oneens (32%)
38 stemmen