Volledig scherm
Nasrdin Dchar deed deze week een emotionele oproep bij De Wereld Draait Door. © Videostill DWDD

Gemeente Steenbergen biedt burgers gratis busvervoer naar IEDER1

STEENBERGEN – Als zich vóór zaterdag 17.00 uur ten minste twintig passagiers melden, rijdt er zondag vanuit Steenbergen een gratis bus naar de IEDER1-parade in Amsterdam. 

Het aanbod is te danken aan de gemeenteraad van Steenbergen en in het bijzonder aan de fractie van Gewoon Lokaal!. "Uit onderzoek blijkt dat veel mensen zich zorgen maken over de toenemende polarisatie in Nederland", vertelde GL!-fractievoorzitter Wilma Baartmans afgelopen donderdag tijdens de raad.

Harde kant
"De Steenbergse harde kant is afgelopen najaar heel Nederland overgegaan; nu is het de wens van Gewoon Lokaal! dat we als raad het initiatief nemen om mensen uit Steenbergen in de gelegenheid te stellen mee te lopen aanstaande zondag in Amsterdam met IEDER1." De motie van GL! werd meteen door de raad aangenomen.

Nasrdin Dchar
De manifestatie IEDER1 is mede een initiatief van oud-Steenbergenaar Nasrdin Dchar. Afgelopen woensdag riep de acteur in De Wereld Draait Door heel Nederland op om deel te nemen aan IEDER1.

De bus vertrekt om 10.30 uur vanaf het gemeentehuis. De manifestatie duurt tot 18.00 uur. Aanmelden: wilmaenpeter@telfort.nl of tel. (06) 28123959.

poll

Nederland moet zich niet mengen in het conflict tussen Turkije en de Koerden.

Nederland moet zich niet mengen in het conflict tussen Turkije en de Koerden.

  • Eens (74%)
  • Oneens (26%)
76 stemmen