Volledig scherm
Robin Hildenbrant is vol vertrouwen over de afloop van de openluchtbioscoop in het theater Vrouwenhof. Peter van trijen/pix4profs

Geloof in goede afloop openluchtbioscoop Roosendaal

ROOSENDAAL - Robin Hildenbrant zit op zijn kantoor al een paar dagen tussen de dozen popcorn. Zaterdagavond hoopt hij alles verkocht te hebben, na drie dagen Midzomer Bioscoop Roosendaal.  

Aan de serie voorstellingen in het park Vrouwenhof wordt de openluchtbioscoop toegevoegd. Met dank aan Hildenbrant die daar overigens een commercieel belang bij heeft. Hij organiseert evenementen, met name in het muziekgenre dance. „Het idee voor een openluchtbioscoop zit al anderhalf jaar in mijn hoofd. Toen ik een keer draaide tijdens een dancefestival in het Vrouwenhof kreeg dat idee meer vorm. Het openluchttheater is ideaal voor het vertonen van films.”

Donderdagavond is de eerste avond onder de titel Ladies Night waar de film Brasserie Valentijn wordt gedraaid. Over de voorverkoop heeft Hildenbrant geen klagen. 1.300 kaarten zijn al weg, verdeeld over vijf films in drie dagen. Ik verwacht op 1.800 bezoekers uit te komen. Daardoor kan ik nu al zeggen dat volgend jaar de tweede editie van Midzomer Bioscoop Roosendaal komt.”

Lees het hele verhaal donderdag in BN DeStem

poll

Ongelukken fotograferen terwijl je achter het stuur zit, is verwerpelijk.

Ongelukken fotograferen terwijl je achter het stuur zit, is verwerpelijk.

  • Eens (93%)
  • Oneens (7%)
214 stemmen