Volledig scherm

Geheel verzorgde herfstwandeling in Zuid-Limburg

Programma


Zondag 13 november.
Verzamelen om 8.15 uur.
Vertrek 8.30uur (nadere informatie vertrekpunt volgt na boeking)
Terugkomst: circa 21.00 uur.
Kosten: 99 euro per persoon.

BN DeStem Club trekt zondag 13 november de natuur in. Abonnees kunnen onder deskundige begeleiding van medewerkers van Snoeren Voetspecialist uit Teteringen een mooie wandeling maken door de schitterende natuur van Zuid-Limburg. Alles is geregeld: de busreis en maaltijden.

Snoeren Voetspecialist is een echt familiebedrijf. “Mijn vader nam in 1962 een schoenwinkel over aan de Hoolstraat in Teteringen. Die zaak was daar al sinds 1927 gevestigd”, vertelt Leon Snoeren. “Als kind was ik altijd te vinden in de werkplaats. Daar heb ik de liefde voor het vak meegekregen van mijn vader. Ik heb diverse vakstudies gedaan en heb in 1999 het bedrijf overgenomen.”

Gespecialiseerd
De ondernemer specialiseerde zich niet alleen in de schoenen, maar volgde ook andere studies. “Ons assortiment werd steeds groter met merken als Van Bommel, Australian, Gabor en Paul Green. Daarnaast bieden we pedicurebehandelingen uitgevoerd door medisch pedicures en wordt het team versterkt met podotherapeuten. Dat groeide uit tot een flinke praktijk voor voetzorg. Ik heb me verder gespecialiseerd in registerpodologie, daarbij gaat het om voetgerelateerde houdingsklachten. Ook doen we aan podoposturale therapie, waarbij we de houding corrigeren met inlegzolen.”

Het bedrijf groeide flink. “Klanten komen uit heel West- en Midden-Brabant. We zijn verhuisd naar de Heistraat en zitten nu met 23 medewerkers in een pand van 1300 vierkante meter. En we willen toe naar een grotere verkoopruimte. De klant vraagt om een groot aanbod.”

Outdoor
En dat aanbod is al groot: want Snoeren heeft ook een aparte wandelafdeling. “We hebben ook een outdoor-hoek. Daar is het idee ontstaan om ook zelf met groepen op pad te gaan. We zijn daar een aantal jaar geleden mee gestart. Dat is uitgegroeid naar zo’n twintig uitstapjes per jaar.”

Speciaal voor de abonnees van BN DeStem is er een nieuw arrangement voor 99 euro. “We maken een geheel verzorgde trip naar Zuid-Limburg, inclusief een lunch en diner. En we gaan wandelen door het schitterende heuvelachtige landschap. In totaal is de route zo’n 19 kilometer lang.”

Uiteraard is Snoeren ook zelf van de partij. “We zijn aanwezig met vijf begeleiders. Natuurlijk kijken we altijd naar wat mensen dragen en hoe ze lopen. Dat is nou eenmaal ons vak. Wellicht kunnen we onderweg ook nog adviezen geven.”

Geheel verzorgd
De reis naar Limburg gaat per dubbeldekker. “Er zijn negentig plaatsen in de bus”, zegt Snoeren. “De deelnemers kunnen de portemonnee thuis laten want alles is geheel verzorgd. Aangekomen bij Epen drinken we koffie en thee. We starten samen aan een prachtige wandeling. De natuur ziet er nu schitterend uit door de herfstkleuren. De lunch is geheel verzorgd en na afloop is er een diner. Alles is geregeld. De deelnemers hoeven alleen maar gezelligheid mee te brengen.”

Volledig scherm
Volledig scherm

poll

Er moet zo snel mogelijk een wet komen die burgemeestersverkiezingen mogelijk maakt.

Er moet zo snel mogelijk een wet komen die burgemeestersverkiezingen mogelijk maakt.

  • Eens (78%)
  • Oneens (22%)
107 stemmen