Volledig scherm
De officiële start. Eerste wedstrijdonderdeel: de koppelwedstrijd. Een deelnemer rent, de ander fietst. Foto Tonny Presser/Pix4Profs

'Geen Pokémon tijdens de Kleine Tour'

STEENBERGEN - Omdat de wedstrijd niet meetelt voor het algemeen klassement, zijn het de jongste rennertjes uit de winnende jongens- en meisjesploegen bij de koppelwedstrijd die de gele trui krijgen.

Brian van der Linden van Van Gils Autoschade en Roos Janssen van Formido Steenbergen starten vandaag in de eerste gele truien van de 47ste Kleine Tour Steenbergen. De zwarte trui ging naar Noa Jonkers van Madri Install Service, omdat zij ten val kwam.

Voorzitter Wim Roovers startte de tour is gistermiddag in Café-Zaal De Joosse. "Het moet vooral een gezellige en veilige Kleine Tour worden", houdt de voorzitter de 216 rennertjes voor. "Zoals jullie weten, moeten de mobiele telefoons voor de veiligheid uit tijdens de tour, dus even een week geen Pokémon vangen."

Namens Wielervereniging De Factuur, onder andere organisatoren van de Koos Moerenhout Classic, biedt hij alle rennertjes een bidon aan. Na het opspelden van de rugnummers begint de puzzeltocht met opdrachten en laten de rennertjes op het plein van de Maria Reginaschool hun fiets controleren.

Lees meer in BN DeSstem van dinsdag 23 augustus 

poll

Scholen moeten meer tijd maken voor begrijpend lezen en literatuur

Scholen moeten meer tijd maken voor begrijpend lezen en literatuur

  • Eens (97%)
  • Oneens (3%)
74 stemmen