Volledig scherm
Gebedsgenezer pastor Wayman O Mitchell uit Arizona legt de handen op bij een vrouw die last heeft van een heupafwijking. © Johan Wouters / Pix4Profs

Gebedsgenezing op evenemententerrein Breepark Breda

BREDA - Van donderdag tot en met zondag organiseert Evangeliegemeente De Deur een zogenoemde tentcampagne op evenemententerrein Breepark in Breda.

Pastor Wayman O. Mitchell uit Arizona zal op vrijdag en zaterdag genezingsdiensten houden, waarbij hij de hulp van boven aan roept om allerhanden kwalen te genezen. Mitchell is de oprichter van de Christian Fellowship Ministries, een gemeenschap van meer dan 2200 kerken wereldwijd, waaronder De Deur.

Naast Mitchell zullen ook Chris Entong (De Deur Breda) en Evert Valk (De Deur Nederland) diensten leiden en zal er ook veel gezongen worden. Entong: "Wij hopen gelovigen en onbekenden van het geloof te mogen verwelkomen, ons voornaamste doel is dat iedereen God leert kennen."

De entree is daarom ook gratis, de organisatie verwacht vooral in het weekend zo'n duizend belangstellenden. Donderdagavond waren er naar schatting ruim 600 bezoekers.

Live Voetbal

home logo Sparta RotterdamSPA
EINDE
2-3
ExcelsiorEXC
away logo
home logo AjaxAJA
EINDE
2-0
FeyenoordFEY
away logo
home logo Willem IIWIL
EINDE
1-1
FC GroningenGRO
away logo
home logo Heracles AlmeloHER
EINDE
1-2
PSVPSV
away logo

poll

Zwartspaarders moeten hard worden aangepakt.

Zwartspaarders moeten hard worden aangepakt.

  • Eens (58%)
  • Oneens (42%)
1118 stemmen