Volledig scherm
© Mariska Hofman/DG

Gast gaat over de rooie in voetbalkantine in Halsteren en gooit met barkrukken

HALSTEREN - Bij voetbalvereniging RKSV Halsteren heeft een van de gasten in de kantine zondagavond vernielingen gepleegd. Daarbij is onder meer met een barkruk gesmeten.

Volgens getuigen had de 43-jarige man uit Halsteren behoorlijk wat gedronken en was hij ruzie aan het zoeken. Op een gegeven moment pakte hij een barkruk en smeet die door de kantineruimte. Hetzelfde deed hij met een tweede kruk. Deze kwam achter de bar terecht, vlakbij de medewerkster die daar stond. Zij heeft de man de kantine uitgestuurd. Dat deed de man, maar onderweg naar buiten schopte hij nog een ruit in de deur kapot.

Aangehouden
De politie werd gebeld en agenten hebben een aangifte opgenomen van de voetbalvereniging. Hierna zijn zij naar het woonadres van de 43-jarige verdachte gegaan en hebben ze de man aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiecellencomplex en is daar ingesloten. Maandag wordt de verdachte gehoord over de vernielingen.

Staartje 
Voorzitter Jan van Elzakker van RKSV Halsteren zegt dat de man in kwestie vroeger lid geweest is van de vereniging maar dat hij dit nu niet meer is. Hij zegt dat de betrokkene op een uitnodiging voor een gesprek met de club kan rekenen. "Want wat hier gebeurd is kan natuurlijk helemaal niet. Dit krijgt zeker een staartje." 

poll

PSV gaat het niet volhouden, Ajax wordt landskampioen

PSV gaat het niet volhouden, Ajax wordt landskampioen

  • Eens (50%)
  • Oneens (50%)
536 stemmen