Volledig scherm
© BRUNO

Frans Bauer wordt onpasselijk tijdens zingen van zijn single in de Efteling (video)

KAATSHEUVEL - Frans Bauer is eerder deze week onpasselijk geworden tijdens het zingen van zijn single 'Een beetje verliefd', een van de veertien liedjes op zijn gloednieuwe album 'Geloof, hoop en liefde'.

De zanger werd geblinddoekt meegenomen door Marieke Elsinga, sidekick van Humberto Tan in het RTL-programma 'Late Night'. Toen de blinddoek werd afgenomen, zag hij tot zijn schrik dat hij voor het schommelschip in attractiepark De Efteling stond.

"Nee toch", riep de Brabantse artiest, die vervolgens toch dapper met Marieke het schip in ging. Al snel bleek zijn maag niet bestand tegen het schommelen. Naar zijn buik grijpend: "Ik word echt misselijk." Gevolgd door: "Stoppen dat ding."

"Ik was blij dat ik een regenjas aan had", aldus Marieke maandagavond terugblikkend in de uitzending van Late Night.

Het nieuwe album van Bauer komt vrijdag uit. Een dag later signeert hij het bij de CD Shop (vanaf 16.00 uur) in winkelcentrum Moerwijk in de Hoge Vucht in Breda.

Het wordt Frans Bauer even teveel wanneer hij samen met Marieke een ritje maakt in het schommelschip van de Efteling... Abonneer je via http://bit.ly/1A3ps7g voor het beste van RTL Late Night! Bekijk de hele aflevering op: http://www.rtlxl.nl/#!/gemist/rtl-late-night-301978 Website : http://www.rtllatenight.nl Facebook : https://www.facebook.com/rtllatenight Twitter : https://twitter.com/rtllatenight Instagram: https://www.instagram.com/rtllatenight/ Nieuwsbrief : http://www.rtl.nl/service/xl/nieuwsbrief/ In deze video: Humberto Tan, Marieke Elsinga

Live Voetbal

home logo SS LazioLAZ
40'
0-1
VitesseVIT
away logo

poll

Op Black Friday zijn veel producten goedkoper, daar ga ik zeker van profiteren.

Op Black Friday zijn veel producten goedkoper, daar ga ik zeker van profiteren.

  • Eens (28%)
  • Oneens (72%)
1002 stemmen