Volledig scherm

Fikse korting voor Spooky Christmas Show in Chassé Theater

Programma


Kaarten vanaf €37,- (20% korting bij gebruik code: BNDESTEM16)
Maandag 26 december 12.00 uur
Dinsdag 27 december 20.00 uur
Woensdag 28 december 14.30 uur en 20.00 uur
Donderdag 29 december 20.00 uur
Vrijdag 30 december 20.00 uur

Magische Kerstsfeer met Hans Klok

De kerstsfeer heeft iets magisch. Dat geldt dit jaar zeker voor abonnees van BN DeStem. Want zij kunnen met de BN DeStem Club genieten van de Spooky Christmas Show van Hans Klok in het Chassé Theater in Breda. En dat met maar liefst 20 procent korting op een kaartje én per boeking een gratis programmaboek.

Hans Klok behoeft eigenlijk geen introductie. Al op zijn tiende jaar begon hij met optreden op verjaardagsfeestjes met een goocheldoos. Op zijn twaalfde werd hij Nederlands jeugdkampioen en twee jaar later de beste van Europa. Als goochelaar en illusionist trad hij op in binnen- en buitenland, onder meer in Las Vegas, Londen en Monte Carlo.

Nieuwe acts
Dit jaar maakt Hans Klok furore met het House of Horror. Speciaal voor de kerstperiode brengt hij in het Chassé Theater de Spooky Christmas Show. In tal van nieuwe illusie-acts zien we hoe een onverschrokken Hans Klok, met zijn mysterieuze bruiden, dansers en internationaal bekroonde circusartiesten, de strijd met hen aangaat.

In deze grootschalige en griezelige theatershow krijgt het publiek een nieuwe kant te zien van ’s werelds snelste illusionist. Met revolutionaire projecties en speciale effecten zuigt Klok de toeschouwers mee in een mystieke wereld.

De illusionist toont ook de zwaardentruc van Moretti, die hij al 35 jaar wilde hebben. Nu is Klok de enige in de wereld die de truc mag uitvoeren. Het publiek mag meehelpen zwaarden te steken in een kartonnen doos waarin Hans Klok zit. Verder doet hij in deze show aan mind reading, mag er een kind meedoen in een act en brengt hij een ode aan Alfred Hitchcock, de master of suspense.

Korting
Leden van de BN de Stem Club ontvangen voor een aantal geselecteerde voorstellingen maar liefst 20 procent korting. Kaarten zijn er al vanaf 37 euro, inclusief garderobe, pauzedrankje, programmaboek per boeking en reserveringskosten. De plaatsen zijn gereserveerd op Rang 1 en Rang 2 op maandag 26 december 12.00 uur, dinsdag 27 december 20.00 uur, donderdag 29 december 20.00 uur en vrijdag 30 december 20.00 uur.

Volledig scherm
Volledig scherm

poll

Ongelukken fotograferen terwijl je achter het stuur zit, is verwerpelijk.

Ongelukken fotograferen terwijl je achter het stuur zit, is verwerpelijk.

  • Eens (95%)
  • Oneens (5%)
786 stemmen