Volledig scherm
© ANP

Fietstocht met Dress Red Day in Klundert

KLUNDERT – De belangstelling voor de fietstocht van de Vrienden van Hartstichting in Klundert, afgelopen zaterdag, viel tegen. “Maar twintig fietsliefhebbers hebben de fietstocht gereden, “vertelt Yvonne de Vroomen van de vereniging. “We hadden echt veel meer mensen verwacht.“

De Vrienden van de Hartstichting Klundert houdt ieder jaar met Koningsdag een fietstocht door de omgeving van Klundert. Ook dit jaar was dat de bedoeling maar door het slechte weer kon de fietstocht niet doorgaan. “De Dress Red Day van de Hartstichting leek ons een mooie dag om de fietstocht alsnog te houden”, zegt De Vroomen, “Maar het publiek vond dat blijkbaar niet.”

Ondanks de geringe belangstelling van de fietsliefhebbers was de Dress Red Day van de Klundertse afdeling toch een succes. In een leeg winkelpand in de Molenstraat hadden de Vrienden een cafeetje ingericht waar men koffie/thee met cupcake’s kon krijgen. De belangstelling hiervoor was niet slecht. “We hebben hier best wel wat aanloop gehad,” zegt De Vroomen. “Zeker toen we de tafel buiten zetten en de mensen in het zonnetjes hun koffie konden drinken.”

poll

Het enige dat tegen files helpt is een flinke economische crisis.

Het enige dat tegen files helpt is een flinke economische crisis.

  • Eens (49%)
  • Oneens (51%)
525 stemmen